Deprecated: get_settings on kehotettu välttämään versiosta 2.1.0 asti! Käytä sen sijaan get_option(). in /home/sivustot/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5323

Deprecated: get_settings on kehotettu välttämään versiosta 2.1.0 asti! Käytä sen sijaan get_option(). in /home/sivustot/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5323

Deprecated: get_settings on kehotettu välttämään versiosta 2.1.0 asti! Käytä sen sijaan get_option(). in /home/sivustot/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5323

Deprecated: get_settings on kehotettu välttämään versiosta 2.1.0 asti! Käytä sen sijaan get_option(). in /home/sivustot/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5323
766 katselua

Asus Zenbook UX31E RY012V

http://www.youtube.com/embed/iQGJJR6_QT0?rel=0 Pitkien automatkojen ja hiljaisten iltojen (ei siltojen) ratoksi ostelehdin alla kuvaillun ”miniläppäreiden kingin” 13,3 tuumaisen läppärin rahtikuluineen hintaan 1001 € (Hinta nousi 29.3.12 ja on nyt 1072-1299€ ) 02.03.2014 saatavana vielä 1 uusi laite hintaan £ 2689+postage = 3270 € Amazon.com kaupasta. Siinä on liitettynä usb-tikkuun jossa myös max 32 GB muistikorttipaikka, normi sim kokoinen multisim 2. kortti 10 Mb / s nopeudella sekä rajattomalla tiedonsiirtomäärällä ja liittymäni Saunalahti/Elisan yhteis-verkko josta ilmaiset puhelut edellämainittujen sekä Kolumbus liittymiin. MultiSim liittymän 1-MicroSim eli 1-korttini on N9 puhe-elimessäni jolloin voin lähettääkkin textiviestejä.

Ja ensimmäisen viikon käyttökokemukseni jälkeen:

Koneikko ohjelmistoineen erittäin tehokas sekä vähävirtainen, akunsäästö ominaisuudet suorastaan ruhtinaalliset ASUS ja myös win7 akunsäästö ominaisuuksien johdosta. Seitsemän (7) tunnin netti / kevyen ohjelmiston käyttö yhtäaikaa ilman ulkoista virtalähdettä onnistuu helpohkosti. Kuukauden kokemuksella: pitää paikkansa. 

Päivitys 20.11.2013 Nykyään nettiyhteys Friz Box wlan reitittimen kautta joten ei tarvitse nettitikkua. ”Jos suorituskyky on tärkeämpi tekijä kuin akun kesto, Zenbook todellakin ottaa ja selättää MacBook Airin – kunnioitettava saavutus!” Lainaus Mikro PC -lehdestä MouseOut: Todella kevyt, tukeva ja käytettävä peli.

Eleganssin ja suorituskyvyn täydellinen yhdistelmä.

Maailman ensimmäisellä 450cd/m2:n ruudulla Odotettu uutuus ASUS Zenbook on ensiluokkainen designkannettava niille, jotka arvostavat laatua, muotoilua ja ulkonäköä, mutta eivät halua tinkiä suorituskyvystä. Zenbookin alumiinirunko on vain 3 – 18 millimetrin paksuinen, ja sen kansi erottuu edukseen ainutlaatuisen, valoa taittavan pyöröhiontansa ansiosta. Sulavan linjakas kannettava sisältää uskomattoman määrän uusia ominaisuuksia, kuten resoluutiotason, joka saa Zenbookin kirjaimellisesti erottumaan edukseen tarkkasilmäisimmänkin testissä. Zenbookin suoritin on viimeisintä Intel Core -sukupolvea, ja tallennustilana on nopea ja kestävä SSD-massamuisti. Varusteluun kuuluvat myös Bluetooth 4.0 sekä USB 3.0 -portti, jota voi käyttää myös lisälaitteiden lataamiseen. Zenbook on ensimmäinen ASUS-kannettava, joka hyödyntää uutta Super Hybrid Engine II –tekniikkaa. Patentoitu ratkaisu parantaa akkukestoa jopa 25 prosenttia normaalissa käytössä. Zenbook käynnistyy lepotilasta kahdessa sekunnissa ja tarjoaa silti jopa kaksi viikkoa valmiusaikaa. Kannettavien äänentoiston markkinajohtaja ASUS ei anna fyysisten mittojen rajoittaa äänenlaatua. Bang & Olufsen ICEpower ja ASUS SonicMaster takaavat Zenbookin käyttäjälle nautinnollisen kuuntelukokemuksen. ASUS ZENBOOK UX31E-RY012V 13,3″: Suoritin: Intel Core i7-2677M (2,9 GHz) | Emolevyn piirisarja: Intel QS67 Muisti: DDR3 1333MHz 4GB | Kiintolevy: ADATA XM11  128GB | Kiintolevyn käyttöliittymä: SATA/600 Näyttö: 13,3”:n LED-taustavalaistu, (HD+ 1600 x 900 pikseliä / 16:9  =  WSXGA) Tallennustila: SATA Revision 3.0 128GB ADATA SSD Näytönohjain: Intel HD Graphics 3000 Video ulos: HDMI 1.4 VGA max. 2048 x 1536 @ 85 Hz Äänentoisto: Bang & Olufsen ICEpower ja ASUS SonicMaster Web-kamera: integroitu, tarkkuus 0,3 megapikseliä Microfoni: mono, MEMS MIC (digitaalinen mikrofoni) Verkot: | WLAN; Intel 802.11 b/g/n. | Bluetooth: 4.0 | 3G + 4G mokkulalla Kortinlukijana yhdistetyt: SD/SDHC/MMC Liitännät: audiolähtö, 19 pin micro HDMI type D, USB 3.0, USB 2.0, mini VGA, akunlataus Akku: 4 kennoinen (6840mAh) 50 W, käyttöaika yli 7 tuntia, valmiusaika ~2 viikkoa Mitat: 32,5 x 22,3 x 0,3 – 1,8 cm, paino: 1,3 kg Käyttöjärjestelmä: Windows 7 Home Premium Takuu: Maailmanlaajuinen 2 vuotta. (akulla 1 vuoden takuu)

MicroPC vuoden tuote:

Intelin Ultrabook-konseptin mukainen, erittäin vähävirtaisella Core i7 -tuplaydinsuorittimella varustettu Asus Zenbook on koko- ja painoluokkansa tehokkain sylimikro. Zenbook on vankkarakenteinen mutta kevyt, ohut mutta käytettävyydeltään mallikelpoinen, akun kestoltaan hyvä ja silti mukavan tehokas. Zenbook näyttää hyvältä ja päihittää kilpailijansa erityisesti suorituskyvyssä suorittimensa ja todella nopean ssd-levynsä ansiosta. Vuoden tietokoneeksi valitsimme laitteen, joka nousee ykköseksi erityisesti mitattavien ominaisuuksien perusteella. Lisäpisteitä se sai altavastaajan lähtökohdastaan, sillä niin selkeästi ylivertaisempana sarjan aiempaa hallitsijaa 13″ MacBook Air ia (hinta ainoastaan 1579-5750€) oli pidetty. Ultrabook-määritys velvoittaa valmistajat käyttämään ssd-massamuisteja kiintolevyjen sijasta. Ssd parantaa pc:n suorituskykyä selvästi ja mahdollistaa lisäksi virransäästötilasta heräämisen parissa sekunnissa.  

Kokemuksia aparaatista 4 viikon jälkeen:

7 tunnin toiminta-aika pitää näköjään paikkansa, samoin 2 viikon lepotila-aika. Tehokas ! Bluetooth yhteydet puhelimeen sekä pöytäkoneeseen onnistuivat hyvin helposti. Miellyttävä käyttää: ei lämpene, kevyt, hyvälaatuinen ja kirkas näyttö, erittäin nopea käynnistymään lepotilasta (2 sekunttia) Tukeva silti erittäin kevyt runko, tehokas akku, pienikulutuksinen tuplaydinprosessori ja led taustavalaistu näyttö.

Huonoja puolia:

Kallis ostaa, koukuttaa lisää nettiin, koneen päässä heikko virtaliitin, äänenpaine kutakuinkin normaali ilman vahvistimia (ei erikoinen äänikokemus omista kaiuttimista ilman vahvistinta).  

Kokemuksia Asus ZenBookista n. 2 vuoden jälkeen: 20.11.2013

Ostin viime kesänä 50€ uuden akun Kiinasta. Oli hintansa väärtti ts. huono. Jo kolmen kuukauden kuluttua alkoi varaus loppua yhtä nopeaa kuin vanhalla alkuperäiselläkin akulla. Eli kannattaa ostaa 100€ alkuperäinen joka kestää hyvänä ainakin vuoden, puolitoista. Akunvaihto oli simppeli operaatio kun hankin ensiksi pikku torx-mensseli sarjan ja ruuvasin alaosan auki 10 llä T5 torxruuvilla.

Kannattaa ladata ainoastaan 80% asti ja aloittaa lataaminen jo kun lataus tippuu 40%. Älä jätä lataukseen yön yli !

Pölyä koneen sisällä oli yllättävänkin vähän joten mikään imuri tämä laite ei ole.

Pysyy wlan verkossa erittäin hyvin. Kytkeytyy sekunnissa ja nopeus sisällä samoin pihalla ja jopa jokirannassa on hyvä. Wpa2 suojausta kuten FIPS iä kannattaa käyttää. Kotiryhmä, tulostimien, tiedostojen ym. jakamiset toimivat. Videoita voi toistaa ison koneen levyiltä langattomasti. Autoremontissa, avainten ja ajonestosirujen koodaamisessa ja säädöissä läppäristä erittäin suuri apu esim. Op-Com/Vaux-Com käytettäessä.

Kokemuksia Asus ZenBookista n. 4 vuoden jälkeen: 29.09.2015

Akut sökönä ja ladata pitää aika usein. Kannattaa ostaa 100€ alkuperäinen joka kestää hyvänä ainakin vuoden. Virtaliitin vetelee viimeisiään. Akun lataaminen alkaa olla taidetta.

Näppärä kone edelleen ja voimaa riittää myös windows 10 pyörittämiseen. Pistin sen puoliväkisin koneelle kun en jaksanut kuukausitolkulla odottaa. Päivitys on ilmainen mutta se kannattaa tehdä ohjeita pullollaan olevan internetin ihmemaailman ohjeiden mukaan. Pistin win7 sitten pois Sd levyn tilaa viemästä, huonona puolena jos haluaa win7 takaisin niin homma on kimurantimpi . . .

Monet maito ja mehulasit ovat näppäimistölle kaatuneet muttei näppäimistö ole siitä moksiskaan. Enemmän vaivaa mm. alaspäin nuolen toimimattomuus ja murut näppäimistön sisällä. Pitäisi avata taas.

Asus on saanut moottoripyöräkyytiäkin monta kertaa ja kun pyörivää HD tä ei ole niin koneikko kestää prätkän sivulaukussa pidemmätkin ajot ja huonommatkin tiet.

Taitaa olla hintansa haukkunut ja seuraava kone on ehkä myös Asus Zenbook. Tyytyväinen olen vehkeeseen ollut kaiken kaikkiaan.

Huonoja puolia:

Koukuttaa netinkäyttöön joka paikassa. Virtaliitin koneen päässä temppuilee. Varokaa konetta istuen käyttäjät etteivät USB liittymät rikkoonnu fyysisesti. ( Nettitikkua käyttäessänne ) !

 

Kokemuksia Asus ZenBookista runsaan 5 vuoden jälkeen: 16.01.2017

Virtaliitin särkyi viime kesänä (2016) ja tilalle tuli Lenovo B50 15,6″ näytöllä, 8 Gb n muistilla ja Core i3 2GHz suorittimella. Myös SSD asema ja HOKS Win 7 käyttis löytyy.


Deprecated: link_pages on kehotettu välttämään versiosta 2.1.0 asti! Käytä sen sijaan wp_link_pages(). in /home/sivustot/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5323

1 Vastaus to “Asus Zenbook UX31E RY012V”

  1. Pekka sanoo:

    Joo hyvältä näyttää

Vastaa viestiin


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/sivustot/public_html/wordpress/wp-content/themes/jakarta/comments.php on line 73