785 katselua

Outoja trumpettisointuja taivaalta

Case closed eli juttu ratkennut 14.11.2015? : Harrastajat soittavat isoja torvia koska se on heidän mielestä hienoa ? ! Mielestäni ainakin outoa . . Maailman äänekkäin torvi, https://www.youtube.com/watch?v=RYN8F4D_lUo , Maailman äänekkäin moottoripyörä,

Jonkinlaiset taivaankannen trumpetistit ovat alkaneet päästellä infernaalisia ja outoja soolojaan . . .

Ilmiö on maailmanlaajuinen eikä niille ole vielä löytynyt selitystä. Löydät lisää videoita esim hakusanalla strange trumpet sound

On näköjään otettu tutkittavaksi muutamissakin paikoissa: http://www.strangesoundsbusted.blogspot.com/ . Totiset torvensoittajat ovat aloittaneet soittonsa tammikuussa/2008 tai ekat videot/ääninäytteet ainakin ovat tehty silloin.

Maailmanlaajuinen lista torvensoitto paikoista sivun alaosassa.

Mielestäni ensimmäiset torvensoittoa muistuttavat ääninäytteet ovat Etelä-Ranskasta vuodelta 2011.

Uskovaiset sanovat että ne ovat maailmanlopun torvia ja tieteelliset selitykset puhuvat H.A.A.R.P sään muutoslaitteistoista, revontulista, magneettisen navan siirtymisestä tms. Mene ja tiedä . . . outoja äänimaailmoja ainakin maalailevat ihmisten kuultaviksi. Osa äänistä on kylläkin kopioitu toisiin videoihin, osa eri ihmisten nauhoitteita samasta ilmiöstä ja suurin osa on todellisia selittämättömiä sointuja.

Trumpetit soi Tammelassa. ( Kireät sähkölinjat soi ? )

Strange Sounds in Terrace BC August 29th 2013 7:30am (Combined 3 clips)

Strange Sounds Around The World

The Source Behind a Mystery Sound Heard Around the World

Maranatha- Trumpet Blast in the Sky Strange Sounds

Strange sound in Weymouth 2020

Vastaa viestiin