363 katselua

Apple Watch

applewatch2100315_smKaikkea sitä keksitään herkkäuskoisten rahojen viemiseksi.
Hai osta 10000 €urolla hyvä kello.

Sitä voi käyttää etämaksamiseen ja aktiivirannekkeena.

Kellolla voidaan lähettää ja lukea viestejä, vastaanottaa ja soittaa puheluita liitettynä iphoneen, lähettää Digital Touch -toiminnolla erinäisiä viestejä toiselle appelsiini puhelimen ja kellon omistajalle. Digital Touch -toiminnolla voidaan lähettää esimerkiksi oma pulssi suoraan toisen käyttäjän ranteeseen tai piirtää kuvioita, jotka ilmestyvät vastaanottajan kellottomaan kellotauluun.

Joo nämähän kuulostavat hirmu asiallisilta ja tärkeiltä ominaisuuksilta esim. rakennustyömaalla timanttiporarin auvoisiin työ olosuhteisiin.

Jos tiedät että kamu on pahassa paikassa niin lähetä hänelle omaa tasaista pulssiasi työpöydän takaa niin onnellisuus paistaa seuraavalla kahvitunnilla miltei hengiltä itsensä raataneen kasvoilta. Edellyttäen että hän on huomannut sydämmentykytyksesi.

Ja jos hyvin käy hän on piirtänyt anoppinsa tai kirkkoveneen kuvan työhanskallaan kiviporauksen lomassa sinulle kiitokseksi pulssisi rauhallisuudesta.

Paha vaan kun kellään kaverilla ei ole eikä tule rannekelloa saati aplekelloa ranteessaan johon voisi pulssia tai piirustuskisan tuotoksia lähettää.

Kaiken kaikkiaan voitaneen todeta, että Apple on onnistunut luomaan kelloonsa aika outoja ominaisuuksia joilla nyt ei taida olla mitään virkaa, mutta suurimmaksi osin toiminnot kuitenkin onneksi myötäilevät kilpailijoiden malleja.

Akkukestoa laitteelle luvataan huimat 14-18 tuntia vaihtelevassa käytössä. Muistelen kun ennen vanhaan kelloa käytin niin paristo kesti raskaassa käytössä 4-5 vuotta eikä se tarvinnut puhelinta toimiakseen.

Apple Watchista tulee markkinoille kolmea eri mallistoa; normaali Apple Watch -mallisto (599 – 1099 dollaria hihnasta riippuen), Sport-mallisto (349 – 399 dollaria) sekä 18 karaatin kullalla osin silattu Edition-mallisto (alkaen 10 000 dollaria). Notta halapaa tää on ko makkara.

Laite tulee ennakkomyyntiin 10. huhtikuuta ja varsinaiseen myyntiin 24. huhtikuuta. Ensimmäisessä aallossa laitetta myydään yhdeksässä maassa, joiden joukkoon Suomi ei kuulu. Suomen osalta saatavuudesta ei toistaiseksi onneksi ole tietoa.

Eipä tarvitse hankkia moista rakkinetta jota pitää ladata kaksi kertaa päivässä.
Kun ei siitä taida näkyä edes kellonaikakaan joka nyt tärkein ominaisuus olisi ?

Edit. 14.5.15

Kuulin 11.3 notta kuulemma on toimiva kellokin mutta se ranne värinähälytys tuottaa ongelmia ihmisten kanssa koska he luulevat että on sinulla on jonnekkin kiire koska pälyilet koko ajan kelloasi.

Joku humu oli saanut sen kellon akun kestämään vuorokauden . . . huimaa . . . ööh.

Vastaa viestiin