410 katselua

Outoja trumpettisointuja taivaalta

Case closed eli juttu ratkennut 14.11.2015: Harrastajat soittavat isoja torvia koska se on heidän mielestä hienoa ? ! Mielestäni ainakin outoa . . Maailman äänekkäin torvi, https://www.youtube.com/watch?v=RYN8F4D_lUo , Maailman äänekkäin moottoripyörä, 

Jonkinlaiset taivaankannen trumpetistit ovat alkaneet päästellä infernaalisia ja outoja soolojaan . . .

Ilmiö on maailmanlaajuinen eikä niille ole vielä löytynyt selitystä. Löydät lisää videoita esim hakusanalla strange trumpet sound

On näköjään otettu tutkittavaksi muutamissakin paikoissa: http://www.strangesoundsbusted.blogspot.com/ . Totiset torvensoittajat ovat aloittaneet soittonsa tammikuussa/2008 tai ekat videot/ääninäytteet ainakin ovat tehty silloin.

Maailmanlaajuinen lista torvensoitto paikoista sivun alaosassa.

Mielestäni ensimmäiset torvensoittoa muistuttavat ääninäytteet ovat Etelä-Ranskasta vuodelta 2011.

Uskovaiset sanovat että ne ovat maailmanlopun torvia ja tieteelliset selitykset puhuvat H.A.A.R.P sään muutoslaitteistoista, revontulista, magneettisen navan siirtymisestä tms. Mene ja tiedä . . . outoja äänimaailmoja ainakin maalailevat ihmisten kuultaviksi. Osa äänistä on kylläkin kopioitu toisiin videoihin, osa eri ihmisten nauhoitteita samasta ilmiöstä ja suurin osa on todellisia selittämättömiä sointuja.

Kartta josta kohdetta klikkaamalla pääset käsiksi outoihin ääniin/videoihin

Outoja sointuja suomalaisella uimarannalla. Voisiko nouseva ukkosmyrsky päästellä tällaisia ääniä ?

Trumpetit soi Tammelassa. ( Kireät sähkölinjat soi ? )

Strange Sounds in Terrace BC August 29th 2013 7:30am (Combined 3 clips)

Strange Sounds Around The World

HAARP or 7th Trumpet? Creepy portal in the sky followed by loud strange noises. Outoja trumpetin töräyksiä on siis kuultu ympäri maailmaa.

Comments are closed.