Tutustu historiaan

Olen ollut erittäin kovien haasteiden edessä

5 v. tietoliikennetekniikan opiskelua 2000 luvun alussa Vaasan Polytech ssä innosti minua nettisivujen tekemiseen. Olen tehnyt kymmeniätuhansia sivuja, tyylitiedostoja, kuvia, koodeja monenlaisilla työkaluilla ja ladannut niitä nettiin. Suurimpina töinä pidän verkkokauppojen laatimista sekä ylläpitämistä käsityönä. Nykyään saa jo valmiita paketteja. Koulutustaustani on monipuolinen, sisältäen Sähkö+Koneasentajan tutkinnot, Tietoliikennetekniikan Insinööri koulutusta 5v. Tulityö, Työturva, Sähkötyöturva, ajokortti ABC, sekä muut työelämässä vaadittavat luvat ja kortit. 2x kirjanpito, yrittäjäkokemusta läpi koko työhistorian.
Alta video eräästä harrastukseni.

Tarvittaessa monikieliset sivut

Sivut saat Suomeksi + muilla kielillä

Olen aikojen saatossa joutunut tekemään sivuja myös muille kuin äidinkielelleni ja ne ovat onnistuneet hyvin. Koodaustaitoja löytyy php, css, javascript. Kuvankäsittely on lempilajini. Palvelimet sijaitsevat Suomessa nopeiden runkoverkkojen äärellä, ja saat mukana myös useampia suuria sähköpostilaatikoita. Levytilaa riittää monenlaiseen toimintaan kuten esin omaan webdiskiin eli "Pilveen". Intohimojani on hakukoneoptimointi jonka osaan todella hyvin

Alla janoja jotka totuudenmukaisia taitojeni kanssa. Kokonaisuus varsin hyvä joten mielestäni uskallat antaa sivujenteon minulle.

Luotettavuus

100%

Php, Css, Js, tietokannat, palvelimet

77%

Suunnittelu

88%

Hakukoneoptimointi

99%

Kehitys, valmistaminen

90%

Liikkeenjohto

75%

Oletko valmis keskustelemaan?

web@sivustot.net